Teken de petitie!


‘Nee’ tegen afvalverwerking midden in het Limburgs landschap

Met deze petitie willen wij de politiek ervan doordringen dat “verduurzaming” ten koste van natuur en leefbaarheid niet op draagkracht in Schandelo kan rekenen. Ga naar de petitietekst of direct naar petities.nl om je stem te laten horen.

Gang van zaken afvalverwerker

De gang van zaken rondom de afvalverwerker – door de initiatiefnemers ook wel ‘biomeiler’ genoemd – roept de nodige vragen op bij bezorgde inwoners van Schandelo, Velden en Venlo. De Vereniging Mooi Schandelo vindt transparantie rondom dit proces van grote waarde. We tonen dan ook graag de verschillende stappen die zijn gezet, door middel van een tijdlijn vanaf de zomer van 2018 tot heden.

“Gang van zaken afvalverwerker” verder lezen

Geocache speurtocht

We laten ons niet verhinderen door Corona om ook dit kwartaal een activiteit te organiseren waarbij onze leden de pracht van onze omgeving extra kunnen beleven. Juist nu is dit zo belangrijk! In de plaats van de gebruikelijke groepsactiviteit, hebben we deze keer een GPS-speurtocht of een zogenaamde ‘geocache’ georganiseerd. Deze kan iedereen op eigen initiatief, met eigen gezin en op gepaste afstand, ondernemen. Voor meer informatie.