Insectenhotel

Na de vogelpopulatie zijn nu de Schandelse insecten toe aan een verwenbeurt. Vereniging Mooi Schandelo organiseert deze keer een activiteit om samen insectenhotels te bouwen. Aan de hand van de inspirerende uitleg van ervaringsdeskundige Regien en de heldere bouwinstructies van Peter, gaat elke groep aan de slag met een eigen insectenhotel. Het origineelste hotel wordt beloond met een leuke prijs!

Datum & tijdstip

Zaterdag 12 juni 2022 vanaf 12.00 tot 14.45 uur. P.s. dit is het definitieve tijdstip. Het aanvankelijke tijdstip werd vervroegd in verband de voorstelling in het Openluchttheater Velden van Trane met Tuite.

Ter voorbereiding

De Vereniging Mooi Schandelo zorgt voor eenvoudige bouwpakketten en bijbehorend materiaal. Als voorpret en voor extra creativiteit kunnen jullie zelf ook spullen voor de inrichting van het hotel meenemen: dennenappels, schapenwol, conservenblikken (leeg en schoon), stro, takjes, etc.

Omdat we met gereedschap omgaan, is het noodzakelijk dat kinderen begeleid worden door een volwassene.

Kom in kluskleding en neem indien mogelijk ook zelf wat eenvoudig klusgereedschap mee (vb. hamer, zaag).

Locatie

We zijn te gast bij de familie In ’t Zandt, Schandelo 47 te Schandelo.

Aanmelden

Inschrijven kan via dit formulier of door een mail te sturen naar info@mooischandelo.nl onder vermelding van uw naam, adres en het aantal volwassen deelnemers en het aantal kinderen. Deze activiteit is gratis voor leden van Mooi Schandelo. Voor niet-leden vragen we een bijdrage van €10 per gezin/groep (max. 5 personen).