Bomentocht fietsroute

De blaadjes vallen van de bomen, bij veel mensen is de open haard al weer aan: het is herfst! Een leuke gelegenheid om de Schandelse bomenpracht onder de aandacht te brengen. Daarom organiseren we een fietsroute langs bijzondere bomen. Gezien de corona-maatregelen hebben we ervoor gekozen om hier geen gezamenlijke fietstocht van te maken. Wij zullen een kaart ter beschikking stellen waarop de bezienswaardige bomen zijn aangeduid. U kunt deze op eigen gelegenheid en in eigen tempo bezoeken. Bij elke boom wordt u verrast met een verhaal, een (kindvriendelijke) activiteit, een hapje en/of een drankje. Alles vindt buiten plaats, dus voorzie gepaste kleding!

Datum & tijdstip

Zaterdag 6 november 2021 vanaf 14.00 tot 17.00 uur.

Op het programma

Alvast een tipje van de sluier:

  • Dé boomhut van Schandelo, bekend van TV!
  • Herfsthapjes bij een oeroude kastanjeboom
  • Eiken met een oorlogsverleden
  • San Giovanni en de notenlikeur
  • Een kijkje in een eeuwenoude eik
  • Wondermooie wensen in de wilgen
  • Knuffelen bij de liefdesboom

Locatie

Alle bomen bevinden zich in Schandelo. Wij zullen een kaart waarop de bomen met bijbehorende activiteiten zijn ingetekend, digitaal beschikbaar maken.

Aanmelden

Inschrijven kan via het formulier in googleforms of via info@mooischandelo.nl onder vermelding van uw naam, e-mailadres en het aantal volwassen deelnemers en het aantal kinderen. Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene. Deelname geschiedt op
eigen risico.

Doelgroep

Deze activiteit is gratis en staat open voor zowel leden als niet-leden van Mooi Schandelo. Kent u mensen die mee willen doen, stuur deze uitnodiging gerust door!

Oak Leaf Wine. - Hypnotherapy Somerset BlogHypnotherapy Somerset Blog